Stage en afstuderen

Hoevelaken • per september 2024

Bij DENTA Engineering hebben we toffe kansen voor stages en afstudeeropdrachten! Of je nu praktijkervaring wilt opdoen in verschillende gebieden of je juist wilt verdiepen in een specifiek vakgebied, we hebben voor elk wat wils. Studeer je werktuigbouwkunde, engineering of mechatronica op HBO- of universitair niveau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een stage!

Over ons

We zijn een ingenieursbureau gespecialiseerd in werktuigbouwkunde, productontwikkeling en engineering, en we zijn actief op verschillende markten. Of het nu gaat om het ontwerpen van lichte machines of het uitvoeren van complexe offshore-projecten, bij ons vind je de uitdaging en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Als stagiair of afstudeerder krijg je de kans om samen te werken met experts die innovatieve oplossingen ontwikkelen en hoogwaardige engineeringdiensten leveren. Met onze diepgaande kennis en ervaring streven we ernaar om onze klanten te verrassen en bij te dragen aan de succesvolle realisatie van projecten, ongeacht hun omvang of complexiteit.

Coaching

Bij DENTA krijg je een persoonlijke mentor die je introduceert bij onze teamleden en bedrijfscultuur. Je mentor staat klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt tijdens je stage, van het bekijken van je verslagen tot het bespreken van je voortgang. Een stage bij DENTA biedt niet alleen een geweldige leerervaring, maar opent ook deuren voor toekomstige carrièremogelijkheden bij ons.

Contact

Ben je enthousiast? Wil je meer informatie over stages of afstuderen bij Denta, of wil je solliciteren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. We zullen zo snel mogelijk reageren. We kijken uit naar je bericht!