Kom werken
bij DENTA!

Houd je van een uitdaging? Doe je je werk graag in een collegiale en informele sfeer? Dan is werken bij DENTA misschien wel iets voor jou! Samen werken we aan mooie projecten maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen en op peil houden van je kennis en vaardigheden. Zo wordt je een specialist in werktuigbouw!

Open sollicitatie • Soest

Stage en afstuderen

DENTA Engineering is een veelzijdig bureau met ruime mogelijkheden voor een stage- en/of afstudeeropdracht. We hebben meewerkstages waarbij er brede praktijkervaring op gedaan kan worden maar ook opdrachten met verdieping in een specialistisch vakgebied. Daarom zijn er verschillende stagevormen mogelijk. Zoals constructies waarin werken en leren zijn gecombineerd, maar ook gedurende een lange aaneengesloten periode stagelopen.

Begeleiding

Een goede begeleiding is van belang om de stage of afstudeeropdracht succesvol af te ronden. Daarom krijgt iedere stagiair een eigen begeleider toegewezen die ze laat kennismaken met de mensen en de cultuur van DENTA. Ook helpt je begeleider met de dagelijkse gang van zaken, reviewen van je verslagen en periodieke evaluatie. Het blijkt dat een (afstudeer-) stage bij DENTA mooie kansen oplevert voor een carrière bij ons.

Belangstelling voor een stageplaats of voor het uitvoeren van een afstudeeropdracht bij DENTA Engineering?

Niels van Staveren

“Bij Denta weet je eigenlijk nooit wat je over een halfjaar aan het doen bent. De ene klant maakt zware werktuigen, waar toleranties amper nodig zijn en bij een andere klant is een tekening zonder tolerantie geen tekening. De ene klant heeft een klus van een week en de ander van een halfjaar. Soms mag je, zoals Jos altijd zegt, buitenspelen. Dan kun je zomaar een maand bij de klant zelf zitten. Het fijne daaraan is dat je het echte staal weer eens kan beet pakken.

Er hangt een fijne sfeer op kantoor. Het idee van ‘de grote boze baas’ is er niet. Door de platte structuur binnen Denta en de fijne collega’s die altijd bereid zijn te helpen en de werktuigbouw in de hart en nieren hebben ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk.”

Niels van Staveren – senior engineer

“Bij DENTA werken betekent samen met een gemotiveerd, creatief en bovenal gezellig team werken aan mooie projecten. Doordat de opdrachtgevers van DENTA in veel verschillende sectoren opereren is de afwisseling groot. Van kranenbouw tot inpakmachines en van landbouwwerktuigen tot intern transport. Aan uitdagingen geen gebrek! Naast hard werken wordt er ook tijd vrij gemaakt om jezelf te ontwikkelen en worden er regelmatig leuke en leerzame activiteiten georganiseerd.”

Erik Visscher – lead engineer

Erik Vischer